Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding

Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijdingBadhoevedorp, 4 november – Bij een ongeval op de Schipholweg is dinsdagochtend iets na 11 uur een bestuurder van een brommobiel gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Sloterweg, toen de brommobiel in botsing kwam met een zware bedrijfswagen.

Van de brommobiel werd bijna de hele voorkant eraf gereden. De bestuurder van de brommobiel is na de nodige zorg, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval en het onderzoek van de verkeers ongevallen analyse van de politie, moest het overige verkeer een andere route zoeken. Sommige automobilisten gedroegen zich enorm asociaal en scholden de agenten uit. Ook negeerden vrachtwagens de afzetting van de politie.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding Badhoevedorp: Bestuurder brommobiel gewond na aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?